18 януари 2012 г.

Годината на Дракона носи пари и любов, мистичното животно символизира силата и волята да следваш пътя си


Черният Дракон ще смени Белия Заек на 23 януари. Легендарното животно ще уплаши страхливците и ще даде сили на смелчаците през 2012 г. Годината на Дракона ще е интересна - това е единственото животно от китайския зодиак, което се среща само в митове и легенди. Драконът е безсмъртен и пази несметни съкровища. Той е символ на късмет, богатство и дълголетие.  Сега е време да рискувате и да вярвате в късмета. Мнозина ще открият половинката си, а други ще се сдобият с малко Драконче. В Китай от векове бездетните семейства са се надявали на рожба в щастливата и успешна година на Дракона.
Освен за самите дракони, годината ще е особено щастлива и за хората, родени под знака на Плъха, Коня, Петела и Маймуната. Плъхът ще надхитри всички капани на кризата и ще има професионални успехи. Невероятен професионален шанс очаква Бика, но той трябва да положи и доста усилия. Напрегната и трудна година за Тигъра, който ще реши и доста проблеми със сила и разум. Пасивност и почивка за Заека, който бе повелител на изминалата година. Змията ще се радва на пари и любов, но й трябва повече хъс. Конят ще пожъне големи успехи и обществени лаври, а Козата ще се справи с много изпитания. Безкраен купон за Маймуната през 2012 г., невероятен късмет и хубави промени за Петела. Годината не е от най-добрите за портфейлите на Кучето и Глигана, които често ще имат нужда не само от пари, но и от подкрепата на близките си. 
За да привлечете късмета и богатството в собствения си дом и офис, ви трябва фигурка на дракон. И труд и честност, тъй като мистичното животно наказва злобните и лъжците.

Източник: в. "Живот и здраве"


Няма коментари:

Публикуване на коментар